Erhvervsejendomme er til salg for dig

Erhvervslokaler er altafgørende (foto nyboligerhverv.dk)
Erhvervslokaler er altafgørende (foto: nyboligerhverv.dk)

Hvad enten du leder efter en ejendom til privat eller erhvervsbrug, er det vigtigt at den passer til dig og dine behov – uanset hvad dine præferencer og behov er. Det kan være svært at finde den rigtige ejendom. Der er nemlig mange muligheder at finde i Danmark, men helt sikkert også en del kompromis, der må tages, hvis du skal lykkes med at finde en ejendom. Der er nemlig mange overvejelser du skal gøre om dine ønsker inden du leder. Uanset om du er erfaren investor eller førstegangskøber.

 

Dine krav bestemmer prisen på erhvervsejendommen

Det kan være klogt først at overveje hvilken type ejendom du leder efter og hvad det skal bruges til. Er det et hus, en lejlighed? Skal der kun være kontor eller kræver det også køkken? Hvad med lager? Størrelsen er også væsentlig at tage stilling til – igen kommer det meget an på hvad du skal bruge ejendommen til, hvor mange folk, du har ansat og hvilke faciliteter du kræver. Det har nemlig ofte meget at sige i forhold til prisen – det samme har mængden af istandsættelse og renovering det kræves, før at du er tilfreds med ejendommen. En anden vigtig faktor, der også har indflydelse på pris og måske også dig og din virksomhed er beliggenheden. Jo bedre beliggende ejendommen er, jo højere er prisen. Hvis du derimod ikke har de store krav til beliggenheden, kan du muligvis stille større krav på andre planer – fx størrelse.

 

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Hvis du dog er afhængig af at kunder møder personligt op eller dine medarbejder er fleksible kan det dog være en idé at overveje om beliggenheden skal være, sådan at det er muligt at komme frem nemt ved hjælp af offentlig transport. Kommunen er heller ikke altid helt uvæsentligt. Nogle har bedre infrastruktur og er nemmere at komme frem og tilbage i. Andre kommuner har et godt iværksætter og professionelt miljø, hvor man er god til at sparre og hjælpe hinanden – nye som gamle. Et godt lokalt erhvervsnetværk kan nemlig være meget givende i forhold til din egen virksomhed. Dette er blot få af de overvejelser du bør gøre dig i mens du leder efter erhvervsejendomme.
Se hvilke erhvervsejendomme, der er til salg her

 

Kig videre her:

Erhvervslejemål København kan være dine første lokaler

Det her skal du kigge efter ved udlejningsejendomme

About

View all posts by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *