Erhvervslokaler til leje vs. erhvervslokaler til eje

Erhvervslejemål Aarhus (foto: nyboligerhverv.dk)
Erhvervslejemål Aarhus (foto: nyboligerhverv.dk)

Er du i tvivl om, om du skal eje eller leje erhvervslokaler? Det kan du blive klogere på her. Der er ikke noget, der er bedre end andet. Det er op til dig og din virksomhed, hvad der fungerer. I de næste afsnit kan du læse om fordele og ulemperne ved at eje og leje.

 

Fordele og ulemper ved at leje erhvervslokaler

Fordelen ved at leje erhvervslokaler er friheden. Du skal som virksomhed ikke koncentrerer dig om at passe lokalerne. Dette er særlig godt, hvis du er en lille virksomhed, som har planer om at udvide. Ved at leje behøver du ikke tænke på besværlighederne ved at sælge eller passe på erhvervslokalerne. Du kan absolut ingenting. Du kan bare flytte ind og så håbe på, at der det, din virksomhed har brug for. Du kan ikke bygge til eller fra og det kan blive meget dyrt at flytte fra lejelokaler, fordi du skal aflevere det i den stand, du lejede det i. Lejer du i længere tid kan du derfor komme til at stå for at udbedre mange skader og slid.

 

Fordele og ulemper ved at eje erhvervslokaler

Fordele ved at eje erhvervslokaler er at du kan gøre hvad du vil. Du kan købe nogle lokaler, som er rummelige og så bygge præcis de lokaler, du har brug for. Der er dermed mange muligheder, når du ejer. Desuden har det en værdi og du betaler ikke bare for at leje. Du står for alt selv, og er du en virksomhed, der gerne vil have tankerne på noget andet end at holde lokalerne ved lige, så bør du ikke vælge at købe erhvervslokaler.

 

Du kan få mange flere råd til både valg erhvervslokaler samt vejledning om, du skal eje eller leje erhvervslokaler på www.nyboligerhverv.dk.

 

Klik videre herind forbi:

Smukke erhvervslokaler København

Erhvervslokaler Århus skaber rammer for professionalitet

About

View all posts by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *