Find erhvervslejemål i København til din virksomhed

Investeringsejendomme til salg (foto: nyboligerhverv.dk)
Investeringsejendomme til salg (foto: nyboligerhverv.dk)

Skal du ud og finde lokaler til din virksomhed, er der flere ting at overveje, og det er forskelligt, alt efter hvilke lokaler du skal finde, og hvor I landet det er.

 

København har rigtig mange muligheder, uanset hvad du leder efter. Det er stor by, så der er naturligt hele tiden tomme lokaler, der trænger til en ny ejer eller lejer. Og det er uanset om man vil ind og bo i indre by eller ud i de mindre forstæder, hvor der er mere plads.


Hvad vil du ha’?

Før I starter med at kontakte mæglere og salgsopslag, skal I vide, hvad I gerne vil have. Hvad har I råd til? Hvor mange medarbejdere, skal der være plads til? Skal der være plads til salg og et lager til jeres produkter? Har I slet ikke et produkt? Skal I have mødelokaler? Eller det måske bare et lager I skal finde? Skal butikken, I starter ligge på strøget eller passer den måske bedre på ydre Nørrebro? Det er magen spørgsmål, som alle kræver et svar – og som den ejendomsmægler, I kontakter, gerne vil have svar på. I behøver ikke have svar på det hele lige nu, og især ikke hvis starter helt fra bunden. Men det er spørgsmål, det er værd at overveje. For måske skal det slet ikke være alligevel.

 

Hvad rækker budgettet til?

Udover at I skal finde ud af, hvad I gerne vil have, skal I også finde ud af, om budgettet rækker til det. Skal I købe lokaler? Eller kan det måske bedst betale sig at leje? Har I mulighed for at låne penge i banken? Eller forventer I en indkomst eller et salgs, som godt kan dække de udgifter, I har?  Det er også spørgsmål, jeres ejendomsmægler vil stille, og de er relevante for, om I overhovedet kan starte virksomheden op.

 

Se udvalget af lokaler i København, og book en ejendomsmægler allerede i dag

 

Læs mere:

Erhvervs ejendomsmæglere giver dig en hjælpende hånd

Erhvervslejemål er med til at give virksomheder ny energi

About

View all posts by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *