I det kæmpe udvalg finder du dit næste lokale til leje

Ejendom er penge (foto: nyboligerhverv.dk)
Ejendom er penge (foto: nyboligerhverv.dk)

Søger du et lokale til leje inden for restauration, spa, køkken, kontor eller lagerproduktion? Så finder du i det kæmpe udvalg en lang række forskellige typer af lejemål, som alle byder på hver deres muligheder. Så gå på jagt i den store lokalejungle og find netop det lokale, som skal være din næste base.

 

Lokale til leje – hvordan ligger dine behov?

Lige nu er der et utal af lokaler til leje i hele landet, som dækker over arealer fra 11 kvadratmeters beboelseslokaler til svimlende 21.610 kvadratmeters erhvervslokaler. Men før man går ud og vælger sit næste lejemål, er det selvfølgelig vigtigt at opsætte visse kriterier, som lejemålet skal opfylde. Det er kriterier inden for det økonomiske budget hvad angår leje og omkostninger, rummeligheden, funktionaliteten, indretningsmulighederne, beliggenhed og mange andre faktorer, som kan være afgørende for din fremtidige virksomhed. I forhold til beliggenhed handler det blandt andet om, hvorvidt der skal være kort afstand til diverse offentlige transportmidler, parkeringsplads, bymidte eller om virksomhedstypen, vil egne sig fint ved at være placeret på et mere afsides og måske mere rummeligt sted? Der er således mange ting, man først skal have afdækket, før man kan finde det helt rigtige sted – og eksperterne står altid klar til at hjælpe dig, hvis du får brug for det.

 

Hvad er Jeres krav?

Lige nu finder du i udvalget af lokaler til leje, en hel række lejemål der er velegnede til, hotel og restauration, spa og wellness, butik og service, kontorer, produktion og lagerbygninger for ikke at nævne private beboelseslokaler, som kan kombineres til at være et privathjem med hjemmekontor eller hjemmepraksis. Der er utallige muligheder, for dem der ser dem. Gør du?

 

Find dit lokale til leje her

 

Kig også:

Erhvervsmæglere garanterer sikkert spil og objektivitet

Der er mange muligheder for at finde investeringsejendomme til salg

About

View all posts by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *