Sørg for at overholde loven når du har lokaler til leje

Erhvervslejemål kan være en jungle at finde rundt i (foto nyboligerhverv.dk)
Erhvervslejemål kan være en jungle at finde rundt i (foto: nyboligerhverv.dk)

Når man har nogle lokaler, som man ikke selv har brug for at benytte sig af, er det en god ide at udleje dem i stedet for at sælge dem. Ofte kan det nemlig give et ganske udmærket afkast, og måske får man brug for lokalerne på et senere tidspunkt. Men her er det vigtigt, at man sørger for at kende til reglerne. Gør man ikke dette, kan man hurtigt komme i konflikt med loven, og det kan blive en både dyr og besværlig fornøjelse. Hvis man ikke ønsker at tage nogen chancer, er det derfor en god ide at alliere sig med en ejendomsmægler, som har forstand på hvad man må og ikke må, og hvilke ting man skal være opmærksom på, når man indgår aftale om udleje.

 

Du skal selv kunne bruge dine lokaler til leje igen

En af de vigtigste ting, som man skal være opmærksom på, når man indgår aftale med en lejer, er hvorvidt man får mulighed for at komme ud af aftalen igen. Med andre ord, hvilke muligheder man har for at opsige lejer. Her kan man med fordel lave en tidsbegrænset aftale, hvis man ved hvornår man skal bruge ejendommen. Hvis man ikke har planer om at skulle bruge ejendommen igen, men bare vil tjene penge på udlejning af den, kan man vælge at lave en aftale om uopsigelighed med lejer.

 

Nye muligheder kommer med nye lokaler

Hvis man gør dette, er det dog enorm vigtigt, at man tager forbehold for at kunne forhøje huslejen undervejs, da man ellers kan komme til at hænge på den nuværende leje ind til lejer flytter ud. Alt i alt er der altså mange ting, som kan gøre det at udleje til en dårlig oplevelse, hvis man ikke får den rette hjælp.

Skal du have hjælp til lokaler til leje så kontakt nyboligerhverv.dk.

 

Læs videre i disse indlæg.

Erhvervslejemål er med til at give virksomheder ny energi

Erhvervs ejendomsmæglere giver dig en hjælpende hånd

About

View all posts by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *