Udlejningsejendomme til salg: det skal du overveje

Erhvervslejemål kan være en jungle at finde rundt i (foto nyboligerhverv.dk)
Erhvervslejemål kan være en jungle at finde rundt i (foto nyboligerhverv.dk)

Når du har en række behov og præferencer, kan det være svært at finde den ejendom, der passer. Det er dog dejligt at kunne finde den rette i første omgang, så du ikke skal bruge en masse ressourcer på enten salg eller renovering. Derfor kan det være en god idé først at lægge nogle planer eller strategier over din søgen efter ejendom. På den måde kan du sikre dig selv at finde den bedste løsning.

 

Dine overvejelser har betydning

 

Selvom det umiddelbart kan være en svært ting at finde, så er der faktisk mange ejendomme til salg rundt om i landet. Og dermed er der sikkert også en ejendom, der passer til dig uanset hvad du skal bruge den til. Det handler om at kigge de rette steder, og om at være klart til at indgå nogle kompromiser med sig selv.

 

Det kan først og fremmest være en god idé at overveje dit budget. Hvor meget er du villig til at gå op i pris, og for hvilken pris? Derudover er det en god idé at overveje hvilke kvaliteter, det er du leder efter i din udlejningsejendom. Er det til private? Til kontorer eller butikker? Lager eller noget helt andet? Størrelsen på ejendommen er heller ikke ubetydelig – det kan også gælde hvordan ejendommen er indrettet – skal det være muligt at dele ejendommen mellem flere? Det kan være en fordel for lejer, da det kan blive billigere. Og skal det være istandsat, eller er du klar på også at smide nogle penge efter håndværkere også?

 

Beliggenheden af ejendommen

 

I mange tilfælde har beliggenheden også noget at sige. Specielt i forhold til prisen, du kommer til at betale, men også for dem, der skal bruge ejendommen. Hvis det er tilegnet erhverv kan det være en idé at overveje de offentlige transportmuligheder og tilgangen for potentielle kunder.

 

Uanset hvad, er det en god idé at have nogle krav og kompromiser skrevet ned, så du er klar til at kunne sortere mellem de mange muligheder der er.

 

Se udlejningsejendomme til salg i dit område her

 

Klik videre her:

Skab din egen virksomhed med kontorlokaler københavn

Tjen gode penge ved at finde en hel ejendom der er til salg

 

About

View all posts by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *