Udnyt muligheder for at have et lager til leje

Sæt lageret til leje hvis i ikke bruger det (foto nyboligerhverv.dk)
Sæt lageret til leje hvis i ikke bruger det (foto nyboligerhverv.dk)

Det kan ske for alle virksomhedsdrivere, at man finder sig selv i en situation med sit firma, hvor man faktisk har alt for meget plads til rådighed på kontoret, i forhold til hvad man har brug for. Måske er det også noget, som du selv har været ude for. I så fald er det godt at overveje de forskellige muligheder, som man har for at udnytte denne situation. Det kunne for eksempel være, at du kunne sætte det ekstra plads til leje som lager.

Der skal selvfølgelig være nogle kriterier opfyldt, hvis man gerne sætte et lager til leje. Hvis man skal leje et lager, så vil man gerne have, at lokalet har en vis højde og bredde, så man har mulighed for at udnytte det fuldt ud gennem praktisk lagerindretning. Det skal også være sådan, at lokalet kan lukkes af nogenlunde nemt, så andre i kontorbygningen ikke uden videre kan gå ind i det eller kigge ind i det.

Samarbejd med en erhvervsejendomsmægler når du skal sætte lager til leje

Det er altid godt at vide, hvem man kan samarbejde med, når man gerne vil have noget gjort. Når man taler om at udleje et lager, så bør man tage kontakt til en erhvervsejendomsmægler, som kan hjælpe én med at oprette en salgsannonce og stå for kontakten mellem potentielle lejere. Vigtigst af alt kan en mægler også sørge for, at man får den rigtige pris for det lager, som man har til leje.

Forestil dig at du kan fjerne røde tal fra bundlinjen af regnskabet ved at være realistisk omkring det plads, som du har brug for på kontoret. At sætte et lager til leje kan både spare dig for tid og unødige udgifter, så der er bestemt gode grunde til at overveje det.

Få mere information om leje af lokaler her:

Lokaler til leje til både små og store virksomheder

Kontorlokaler – Fleksible lokaler til den moderne virksomhed

Erhvervslokaler – kom det første skridt på vejen

About

View all posts by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *