Vil du finde den rigtige ejendom til salg? Kig her

En ejendom til salg (foto nyboligerhverv.dk)
En ejendom til salg (foto nyboligerhverv.dk)

For mange er ejendomsinvestering, den investeringsmulighed hvor man har størst mulighed for at skabe friværdi og dermed et fornuftigt afkast.

Ejendomsinvesteringerne kan dog variere, alt efter om man taler om erhvervsejendomme eller ejendomme til privat beboelse.

Virksomhed med vue

Som udgangspunkt er kriterierne for erhvervsejendomme anderledes, da reglerne for udnyttelse af grundarealet er anderledes, ligesom der ikke er de samme krav til for eksempel køkken, bad og sovefaciliteter som i en privatbolig. Derfor er kravene til boligskat og moms også anderledes.

Hvis man skal finde den rigtige ejendom til salg, skal man gøre sig klart, hvordan man plejer sin investering på den bedst mulige måde. Skal man udleje ejendommen til virksomheder, skal man udeleje den til private beboere, skal man selv drive forretning i ejendommen eller skal man selv bo der?

Her er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser i forhold til placeringen af ejendommen, og hvad den bedst egner sig til.

Den rigtige ejendom til salg skal have den rigtige placering

Det er klart, at hvis man står med en større lagerbygning ude i et erhvervsområde, er det oplagt at bruge den i erhvervsøjemed, da området ikke passer til beboelse, og lagerbygningen måske ville kræve store ændringer for at kunne blive boligvenlig. Samtidig ville de statslige udgifter til ejendommen også stige.

Omvendt ville man i en etageejendom inde i et tættere bebygget område, kunne opdele ens ejendom, så man ville kunne lave erhvervsmæssig udlejning nede i lokalerne på gadeplan og så lave udlejning til beboelse på de øvrige etager.

Der er nogle fordele og ulemper alt efter, om man går efter erhvervs- eller beboelsesejendomme. Ved erhvervsejendomme er der ofte tale om større kvadratmetre end i en beboelsesejendom. Derfor er der også tale om en større månedlig indtægt. Derudover kan det, i forhold til kreditering af leje ofte, også være større beløb, som ikke nødvendigvis bliver indbetalt med det samme til ejeren af ejendommen.

Vil du se mere om ejendom til salg, så kig her

 

Læs videre nedenfor

Erhvervsmæglere hjælper dig ved køb, salg og udlejning

Udlejningsejendomme er en god investering

About

View all posts by

One thought on “Vil du finde den rigtige ejendom til salg? Kig her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *